G-G2BKT0YP87

EuroTech's Europees Ondernemers Programma 2019

Deze zomer vond het European Venture Programme van EuroTech voor de vijfde keer plaats. Het programma stelt twintig jonge tech-ondernemers in staat om naar vier innovatie-ecosystemen te reizen - München, Lausanne, Kopenhagen en Eindhoven - om ondernemersvaardigheden en toegang tot deskundigen en investeerders te verwerven. Dit jaar slaagde Ayushman Talwar van Hable Accessibility in het hoogtepunt van het programma, de laatste pitching-competitie. Hable ontwikkelde een oplossing waarmee blinde mensen beter gebruik kunnen maken van hun smartphone.

EVP is een uniek internationaal buitenschools ondernemerschapsonderwijs voor startende academici in een vroeg stadium. Het programma werd oorspronkelijk gefinancierd in het kader van Erasmus+ en is vervolgens uitgegroeid tot een duurzaam onderdeel van de samenwerking in het kader van de Alliantie, maar is door de deelnemers en de Europese Gemeenschap zeer goed ontvangen. Het zal na de editie van 2019 meer dan 100 alumni hebben.

"De meeste ingenieurs hebben de technische ontwikkeling van een product onder de knie. Het programma is bedoeld om andere aspecten van het ondernemerschap verder te ontwikkelen", legt Steven van Huiden, coördinator van het programma in Eindhoven, uit. Zo richt het programma zich op de waardepropositie, marketing, sales en financiën. Op deze manier krijgen ondernemers meer kennis en leren ze direct internationaal te denken", wat een kerndoel en hoeksteen is van de onderwijsstrategie van EuroTech.

source: https://eurotech-universities.eu/tu-e-entrepreneur-wins-pitch-competition-at-5th-edition-of-eurotechs-venture-programme/
5 views

Related posts

  • Facebook
  • Twitter
  • White LinkedIn Icon

KVK: 78194393

BTW: NL861297714B01

Copyright © 2020 Hable One B.V. All rights reserved.