Accessibility Statement

Vrijwillige Deelnemingsovereenkomst

Last Updated: 27 April 2020          

 

Hable Accessibility, Nederland. Hable vraagt ​​je om deel te nemen aan een pilotonderzoek. Deelnemers van de pilot zullen het Hable One-toetsenbord gedurende een periode van 15 dagen "testen". De studie beoogt de impact van de toetsenborden op het leven van deelnemers te begrijpen. Tijdens de studie is het de bedoeling om feedback van de deelnemers te krijgen voor een aantal toepassingen. Het doel van deze feedback is om de huidige waarde van het toetsenbord te bepalen, verbeteringen te identificeren, onze klanten beter te begrijpen en toekomstige problemen te identificeren.

Gekwalificeerde deelnemers voldoen aan de volgende kenmerken. 1) U maakt gebruik van een smartphone, of; 2) U ondersteunt, denk aan een kind/ minderjarige, iemand die gebruik maakt van de smartphone. Tijdens deze pilot moeten deelnemers feedback geven aan Hable-ontwerpers middels twee korte online enquêtes en een online interview via video bellen. 

Om deel te nemen aan deze studie moet u zich door middel van deze Google Form inschrijven. Registratie omvat het invoeren van uw naam, e-mailadres en andere algemene informatie over uzelf. Na deze registratie zullen wij contact met u opnemen om te laten weten of u bent gekozen om deel te nemen aan deze pilot.

We zullen persoonlijke informatie verwijderen of coderen die u zou kunnen identificeren voordat we deze delen, om ervoor te zorgen dat niemand u kan identificeren op basis van de informatie die we delen zonder uw toestemming.

Uw betrokkenheid in deze studie is vrijwillig. U kunt weigeren om deel te nemen voordat de studie begint, op elk moment stoppen of vragen / procedures overslaan waardoor u zich ongemakkelijk kunt voelen zonder dat u of uw relatie met Hable een boete krijgt.

We kunnen weer contact met u opnemen om uw deelname aan een vervolgonderzoek te vragen. Zoals altijd zal uw deelname vrijwillig zijn en zullen we uw uitdrukkelijke toestemming vragen om deel te nemen aan een van de vervolgonderzoeken. Het gebruik van de producten en diensten van Hable wordt altijd beheerst door het privacy beleid en de voorwaarden op www.iamhable.com.

Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via contact@hable.info
 

hableONE

Email

Phone

+31 6 516 396 75

Address

TU/e campus, Het Kranenveld 12 (Matrix - Floor 1), Eindhoven, Het Kranenveld, 5612 AZ Eindhoven

  • Facebook

©2020 by Hable Accessibility. All rights reserved.

CoC: 78194393

BTW: NL861297714B01

NEWSLETTER SUBSCRIPTION