United Nations Flag

Hable heeft de Verenigde Naties bereikt om te pleiten voor de gemeenschap van mensen met een visuele beperking!

0 reacties

Hallo daar, Hable-gemeenschap! Vandaag ben ik blij om groot nieuws te kunnen delen dat ons na aan het hart ligt. We zetten een gedurfde stap voorwaarts in onze missie voor digitale toegankelijkheid en inclusie – we hebben contact opgenomen met de Verenigde Naties!

Samen bouwen aan draagkracht

Wij geloven in het bouwen van Hable, niet alleen VOOR u, maar MET u. Daarom brengen we u op de hoogte van onze nieuwste onderneming. Het is een belangrijke stap: we pleiten voor toegankelijke smartphone-apps op mondiaal niveau. Waarom? Omdat we weten welke impact toegankelijke technologie kan hebben op het dagelijks leven.

De essentie van onze oproep

Onze oproep aan de Verenigde Naties is niet slechts een formaliteit. Het is een krachtig statement over onze toewijding. We beloven te investeren in onderwijs over digitale toegankelijkheid en smartphonetraining. Dit gaat niet alleen over Hable; het gaat over het zetten van een nieuwe standaard voor digitale inclusie wereldwijd.

Onze stem voor inclusie versterken

Ons doel? Om onze stem te laten horen. We zijn niet alleen een merk; wij zijn een beweging. Een beweging die pleit voor digitaal welzijn en inclusie voor iedereen. Deze stap gaat over het versterken van onze boodschap en het garanderen dat digitale toegankelijkheid een prioriteit is op mondiale schaal.

Zero Project Award 2024 - Oostenrijk

We zijn er trots op een Zero Project Awardee 2024 te zijn! Ons hulpmiddel Hable One is geselecteerd door een internationale peer-review board in een proces dat uit meerdere fasen bestaat. We zijn geselecteerd uit 523 nominaties uit 97 landen vanwege onze innovatie, impact en schaalbaarheid Zero Barriers #ZeroBarriers.

Winnaar van de Zero Project Award en het symbool van het Zero Project

Beyond Hable One - Een bredere visie

Zeker, de Hable One-controller is onze trots en vreugde, maar onze ambitie reikt veel verder. We stellen ons een wereld voor waarin technologie universeel toegankelijk is. Een wereld waarin iedereen net zo gemakkelijk door de digitale ruimte kan navigeren als het omslaan van een pagina in een boek.

Het belang van digitale participatie

Deelnemen aan de digitale wereld is meer dan gemak; het is een toegangspoort tot eindeloze mogelijkheden. Het gaat erom dat iedereen de mogelijkheid krijgt om te ontdekken, leren en verbinding te maken. Dat is de toekomst waar we naar streven – een toekomst waarin digitale deuren voor iedereen openstaan.

Onze reis bij Hable is altijd gevoed door de wens om een ​​verschil te maken. Deze oproep aan de Verenigde Naties is een sprong in de richting van het verwezenlijken van onze visie van een barrièrevrije digitale wereld. Het gaat over het creëren van een toekomst waarin technologie-inclusie niet alleen een ambitie is, maar een realiteit.


Labels:
Hable One wint Braille Pluim 2024 en is te zien op de nationale televisie

Werk samen met Hable als distributie partner

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.