Phone showing the new Hable App for Android

Lancering van de Android-app van Hable: ondersteuning en waarde uitbreiden voor Android gebruikers

0 reacties

Sinds de oprichting loopt Hable voorop bij het creëren van eenvoudige en gebruiksvriendelijke technologische oplossingen. Vandaag zijn we verheugd een belangrijke mijlpaal in onze reis aan te kondigen: de lancering van de Hable Android-app. Dit markeert een nieuw tijdperk van gemak voor onze gebruikers, waardoor de waarde wordt uitgebreid die we voortdurend hebben nagestreefd.

De reis naar Android: voldoen aan de eisen van gebruikers

Na het succes van onze Hable One-app voor iPhone ontvingen we overweldigende feedback van onze community met het verzoek om een ​​Android-versie. Jouw stem is gehoord! De Android-app is een bewijs van onze inzet om te luisteren naar en te reageren op de behoeften van onze gebruikers. Met de lancering van deze app willen we de Hable nog gebruiksvriendelijker maken.

Functies en updates van de Android-app

De Android-app is ontworpen om gebruikers in staat te stellen hun Hable-apparaten draadloos te updaten, zodat u altijd toegang heeft tot de nieuwste functies en verbeteringen. We zijn van plan elk jaar twee tot drie updates uit te rollen, elk boordevol nieuwe functies en verbeteringen die rechtstreeks zijn beïnvloed door uw feedback. Deze app is niet alleen een hulpmiddel; het is een brug die ons verbindt met de geweldige Hable-gemeenschap, waardoor we samen kunnen groeien en evolueren.

Hoe u de app en aanvullende bronnen kunt verkrijgen

De Hable Android-app is nu beschikbaar in de Google Play Store. Je kunt het downloaden via deze link: Hable Android-app op Google Play . We begrijpen dat de overstap naar een nieuwe app vragen met zich mee kan brengen. Daarom staat ons team klaar om ondersteuning te bieden en al uw vragen te beantwoorden.

Belangrijke informatie voor bestaande gebruikers

We hebben een belangrijke update voor degenen die Hable vóór juni 2023 hebben gekocht. Om de nieuwe Android-app te gebruiken, moet uw apparaat worden bijgewerkt naar de firmware van december 2022. Deze update kan worden uitgevoerd met behulp van een pc en de kabel die bij uw Hable is geleverd. We hebben uitgebreide instructies opgesteld om u door dit proces te begeleiden, zodat u een soepele overgang kunt garanderen. Raadpleeg het artikel over de Android-app voor volledige instructies.

Belang van updaten

Het updaten van uw Hable One brailletoetsenbord is essentieel om compatibiliteit met toekomstige app-updates te garanderen. Deze updates introduceren vaak nieuwe functies, verbeteren de prestaties en verhelpen bekende bugs of problemen. Door up-to-date te blijven, kunt u het volledige potentieel van uw Hable One brailletoetsenbord blijven benutten.

Feedback

Bij Hable zijn we meer dan alleen een technologiebedrijf; wij zijn een gemeenschap. Uw feedback en ervaringen zijn de drijvende krachten achter onze voortdurende verbetering. Deze lancering van de Android-app is niet alleen een update; het is een weerspiegeling van onze toewijding om technologie voor iedereen toegankelijk te maken.

We zijn blij dat u de nieuwe Hable Android-app kunt ervaren en wachten met spanning op uw feedback. Jouw inzichten helpen ons te innoveren en de weg vrij te maken voor toekomstige ontwikkelingen. Laten we samen doorgaan met het slechten van barrières en bouwen aan een meer toegankelijke wereld.

Updaten met Android-app geeft foutmelding

Regelmatige software-updates zijn cruciaal om optimale prestaties en compatibiliteit te garanderen. Sommige gebruikers zijn echter fouten tegengekomen bij het updaten van hun Hable One-apparaten met de Android-app. In deze blogpost begeleiden we u bij de stappen om uw Hable One bij te werken naar de Android-versie en behandelen we veelvoorkomende problemen die zich tijdens het proces kunnen voordoen.

Volg deze stappen om uw Hable One-toetsenbord bij te werken naar de juli-versie met de Android-app:

  1. Zorg ervoor dat u een beveiligde internetverbinding heeft.
  2. Download de Android-app in de Play Store: Bezoek Google Play Store op https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hable.hable_firmware_update&pcampaignid=web_share
  3. Installeer de app en accepteer de machtigingen.
  4. Klik op de optie Juli 2023 in de lijst.
  5. De Hable trilt, wat aangeeft dat de update is begonnen.

Als u een fout tegenkomt tijdens een poging uw Hable One bij te werken naar de juli-versie, overweeg dan de volgende mogelijke oorzaken en oplossingen:

  1. Installatie van de update van december: Zorg ervoor dat de update van december 2022 correct is geïnstalleerd op uw Hable One. Als er problemen zouden optreden tijdens de installatie van de update van december, kan dit van invloed zijn op het updateproces van januari.
  2. Oudere Toolbox-versies verwijderen: Voordat u de Toolbox van december downloadt, moet u ervoor zorgen dat u alle eerdere versies van de Toolbox heeft verwijderd. Soms, zelfs als u de meest recent gedownloade Toolbox opent, kan de oudere versie nog steeds verschijnen. Om dit op te lossen, verwijdert u alle verouderde updatetoolboxen en downloadt u de nieuwste versie opnieuw via deze link: https://update.iamhable.com/windows/beta/ . Ga vervolgens verder met het opnieuw installeren van de update van december op uw Hable One.
  3. Zorg voor een actieve internetverbinding: Controleer of uw telefoon een stabiele en actieve internetverbinding heeft. Als de app tijdens het updateproces een foutmelding weergeeft, kan dit erop duiden dat uw telefoon geen verbinding met internet heeft. Controleer de connectiviteitsinstellingen van uw telefoon en breng een betrouwbare verbinding tot stand voordat u doorgaat met de update.
  4. Controleer de Bluetooth-verbinding: Soms, zelfs als uw Bluetooth-instellingen aangeven dat de Hable One is verbonden, kan de app nog steeds problemen ondervinden. Als u de bovenstaande mogelijke oorzaken heeft uitgesloten, koppelt u de Hable One los en vergeet u deze uit uw Bluetooth-apparaatlijst. Repareer vervolgens de HOne en probeer het updateproces opnieuw.

Als de hierboven genoemde stappen voor probleemoplossing de fout die u tijdens de update tegenkwam niet oplossen, aarzel dan niet om contact op te nemen met het Hable-ondersteuningsteam. Neem contact met hen op via support@iamhable.com en zij zullen u door het updateproces begeleiden, stapsgewijze hulp bieden en eventuele zorgen wegnemen.


Labels:
Hable One voor organisaties

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.