Australia maps

Hable One Bluetooth-brailletoetsenbord kopen in Australië en Nieuw-Zeeland

0 reacties

Als u het Hable One-toetsenbord in Australië wilt kopen, is er momenteel slechts één optie beschikbaar, namelijk dat u het toetsenbord rechtstreeks via de website van Hable kunt kopen. De Hable One wordt nog steeds lokaal naar je verzonden vanuit Australië, dus je hoeft niet te lang te wachten om hem in handen te krijgen!

Voordat we ingaan op de aankoopmogelijkheden, is het de moeite waard te vermelden dat Hable One een bedrijf is dat ondersteunende technologie ontwerpt en produceert voor mensen met een handicap. Zij zetten zich in om technologie voor iedereen toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken.

U kunt het Hable One-toetsenbord rechtstreeks via onze website kopen voor een prijs van A$395. Deze prijs is inclusief verzending, service, ondersteuning en training.

We zijn bezig met het verwerven van wederverkopers in Australië en Nieuw-Zeeland, en zodra dit is afgerond, zullen we dit artikel bijwerken. Als u op de hoogte wilt worden gehouden van deze ontwikkeling, kunt u ons een e-mail sturen op support@iamhable.com .

Demo voor organisaties:

Bent u een organisatie die zich bezighoudt met de wereld van toegankelijkheid voor visueel gehandicapten, probeer dan de Hable One eens met ons pilotprogramma speciaal op maat voor organisaties.

Met dit programma kan uw organisatie de Hable One testen. Door deel te nemen aan dit programma kunt u uit de eerste hand zien hoe de Hable One uw organisatie en haar leden ten goede kan komen. Meer details hierover vindt u in dit artikel (P10) of neem contact op met support@iamhable.com .

Opleiding en ondersteuning

Voor elke nieuwe klant bieden we een gratis onboardingsessie van 30 minuten aan met iemand rechtstreeks van Hable, zodat je gegarandeerd over alle basiskennis beschikt die je nodig hebt om je smartphone onder de knie te krijgen.

Neem contact op met support@iamhable.com om deze sessie te regelen. Indien u meer dan 30 minuten nodig heeft, kan dit ook geregeld worden. Zorg ervoor dat u dit in uw e-mail vermeldt.

Een andere fantastische bron van steun is onze gemeenschapsgroep! Hier plaatsen veel gebruikers zoals u hun vragen en zorgen, die vervolgens worden aangepakt door andere gebruikers van de Hable One.

Het is een gastvrije plek, en als je er deel van uit wilt maken (en zelfs vragen wilt stellen voordat je een aankoop doet), stuur ons dan een e-mail op support@iamhable.com .

Reparatie en garantie:

Als u uw Hable One moet repareren, kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Stuur het toetsenbord eenvoudig in de originele verpakking naar Hable One BV in Eindhoven. Indien het product onbeschadigd is, ontvangt u binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terug.

U dient zelf de kosten voor de retourzending zelf te dragen en tijdens de termijn van 14 dagen dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.

Geleverd met de laatste update?

Als u de Hable One rechtstreeks via de website van Hable bestelt, wordt deze altijd geleverd met de nieuwste update. Als u bij een distributeur bestelt, wordt de nieuwste update niet bevestigd, maar kan deze eenvoudig worden geïnstalleerd. U kunt contact opnemen met het ondersteuningsteam van Hable One op support@iamhable.com voor hulp bij het installeren van updates.

Overheidsfinanciering en ziektekostenverzekering:

Er zijn veel manieren om een ​​Hable One gratis of tegen lagere kosten te krijgen. Verschillende fondsen hebben verschillende vereisten in Australië en Nieuw-Zeeland, dus u kunt het beste contact opnemen met support@iamhable.com met uw gegevens en waarvoor u de Hable One wilt gebruiken. Wij kunnen u dan doorverwijzen naar de juiste fondsen en mensen om u te helpen toegang te krijgen.

Over het algemeen is het kopen van een H One-toetsenbord in Australië relatief eenvoudig. Wanneer u de Hable One aanschaft, kunt u er zeker van zijn dat u een product van hoge kwaliteit krijgt dat het gebruik van technologie toegankelijker en leuker maakt


Labels:
Nieuwe ondersteunende technologie toegankelijker in de VS

Hable One Bluetooth-brailletoetsenbord kopen in Groot-Brittannië

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.